17 Eylül 2011 Cumartesi

HAFTA SONU BAHİS KUŞAĞI

BOLTON - NORWICH
İki çıkışa geçmek isteyen takımın mücadelesi.
Geride kalan 4 maçta galibiyeti olmayan Norwich(2B-2M) ile, tek galibiyet ve 3 yenilgi ile artık patlamak isteyen Bolton'un maçı.
Ligin yeni takımı Norwich'e göre bahanesi daha yüksek durumda Bolton'ın. Zira aldıkları 3 yenilgi peş peşe M.City-Liverpool-M.United üçleminden geldi. Owen Coyle geçen sezon geldiğinde takımın başına son haftaları bir başka oynamıştı Bolton, ama şu an ki fikstür durumunda oynadığı oyun yapısından bahsetmek zor. 3 büyük takımın dışında oynadıkları QPR deplasmanında 4 gollü galibiyet almışlardı ki, bu da bir nebze dişlerine göre rakip bulduklarında yapabileceklerini göstermişti.
Alınacak bahsi, artık bir yerden sonra patlaması lazım tezine dayanarak alıyorum.
Bolton için artık çıkışa geçme zamanı, yoksa kendilerini düşme potasında kabullenmeye başlarlar.
@ Bolton kazanır


INTER - ROMA
Gasperini'nin kafasındaki taktik dizilişin savunma bölgesi 3 adamdan oluşuyordu. Bu şekilde çıktıkları ilk maçta Palermo'dan 4 yiyince, Moratti'nin de baskılarıyla Trabzonspor maçına 4lü defans ile çıktılar. Roma maçları da 3. maçları olacak. Taktik dizilişe karmaşa hakim kısacası.
Roma teknik direktörlüğe Luis Enrique'yi getirdi ve oyuncu sirkülasyonu yaşandı. Şu durumda oyuncuların takıma adapte olması ve takımın bir kimliğe bürünmesi süreci yaşanıyor.
Sadece bu iki verinin üstüne, iki takımın da kaliteli hücum adamlarını ekleyerek bol gollü bir maç olacağını düşünüyorum.
@ 3 gol ve üstü
@ İki takım da gol atar



SIENA - JUVENTUS
Kötü günlerin izlerini silmeye çalışan Juventus, bu eylemine stadını değiştirerek devam etti.
İlk maçlarında Parma'yı dağıttılar diyebiliriz. Özellikle yeni transferlerden Vidal, hissedilen orta saha boşluğunu çok iyi kapatacak bir transfer. Pirlo'nun ofansa katkısının yanında bir de Pazienza gibi Napoli'nin iyi orta saha adamlarından olan bir ismi transfer ederek, bu sene ligi şampiyonluk kovalamak için kullanacaklarını gösterdiler.
Rakip Siena ilk maçında Catania ile golsüz berabere kaldı. Catania gibi evinde dişli olan bir takıma karşı gol yememek, iyi kapandıklarının göstergesiydi.
Yeni stad atmosferini, formunu, eski günlerin özlemini yanına alan Juventus'a güvenmek mantıksız değil.
Çok insanın canını yaktılar belki geçen sezonlarda ama bu sezon bambaşka bir Juventus var.
@ Juventus kazanır


NAPOLI - MILAN
Oturmuş bir hücum hattı-defansı-kalecisi olan Napoli, bu sezon avrupa kupaları hedefi değil de şampiyonluk hedefliyor artık. Bu oturmuş hatların yanına orta sahaya Gökhan İnler-Dzemalı takviyesi ile hücuma Pandev katkısı, bu hedefleri yakınlaştırıyor.
Rakipleri Milan hafta içi Barca deplasmanında direndi ve son dakikalarda Silva'nın kafasından gelen golle beraberliği kurtardı. Çok yoruldukları bu maç sonrası, Napoli maçının yükünü kaldırmaları zor olacak.
Napoli ise gittiği City deplasmanında 1-1'lk eşitlikle istediğini alarak döndü. Milan kadar zorlanmadıkları bu maçta Lavezzi'nin sakatlığı belkide tek sorundu. Bu maçta olması şüpheli, yerine onun kadar olmasa da sırıtmayacak bir Pandev oynayabilir.
Formunu yanına alan Napoli, İbrahimovic'siz Milan'ı puansız gönderebilir.
Yüksek oran arayanlar için güzel bir maç.
@ Napoli kazanır
@ Napoli kaybetmez



* Değişik kombinasyonlar adına İngiltere alt liglerden 3 maçı da şu şekilde girelim:
@ Brentford - Preston: iki takım da gol atar
@ Hartlepool kazanır

@ Stevenage - Notts: 3 gol ve üstü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder