3 Eylül 2011 Cumartesi

1 GÜNDE, 1 MİLYON!


"Milyonlarca taraftarın yan yana" diye haykırmaya başladığımızda Kadıköy'deysek semanın inlediğine, deplasmandaysak rakip takım taraftarının "n'oluyor" diye şaşkına döndüğüne birçok kez şahit olmuşuzdur..

Tezahüratta da söylediğimiz gibi bugün "milyonlarca taraftar" kulübüne destek olmak için adeta yarışıyor.

Kulübümüze destek olmak ve bu yarışa renk katmak için "Ben Fenerbahçeliyim! Kulübüme 1 günde 1 milyon TL" kazandırırım diyen tüm taraftarlarımızı 4 Eylül 2011 Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Maraton Fenerium Mağazası'na davet ediyoruz.

Ayrıca önemli bir hatırlatma yapmak istiyoruz. İyi diyebileceğimiz bir günde (Kadıköy'de bir derbi maçı günü) Maraton Fenerium Mağazası 650.000 TL ile rekor bir ciro yapmıştır. Kötü demeye dilimizin varmadığı bu zor günlerde "kendi rekorumuzu kendimizin kırması için" 1.000.000 TL'lik alışveriş çağrısı yapmış bulunmaktayız.

Maraton Fenerium Mağazası 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. 28 Ağustos-04 Eylül 2011 tarihleri arasında Fenerium'dan alışveriş yapacak tüm taraftarlarımıza ve derneklerimize A Takım, Formalar ve Yeni sezon hariç kasada bütün ürünlerde %25 indirim uygulanacaktır.

magaza.fenerium.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder